Sisteme fotovoltaice prin Genersy: pentru că deciziile corecte necesită atât analiză cât și timp.

Investiția importantă pe care urmează să o faci condiționează alegerea sistemului fotovoltaic potrivit și instalarea acestuia de către o echipă dedicată, pentru că succesul este ancorat în detalii. Tocmai de aceea, gândind prin prisma ta, punem accent pe calitatea componentelor pentru a minimiza riscurile de incidente, pentru a spori la maxim randamentul și pentru a asigura o durată de viață optimă a sistemului fotovoltaic. Suntem atenți la fiecare detaliu în timpul instalării și suntem alături de tine de la început, încă din stadiul de idee.

Image

Suport dedicat în toate etapele alegerii și instalării sistemelor fotovoltaice.

Oferim un serviciu complet privind implementarea sistemelor fotovoltaice. Pentru a realiza acest lucru, ne asumăm responsabilitatea de a te sprijini prin expertiza noastră încă de la început și de a garanta transparența în toate etapele procesului.

Conslutanta si proiectare sisteme fotovoltaice - Genersy

Consultanță profesională și proiectare detaliată a sistemelor fotovoltaice

Începem prin a-ți oferi consultanță specializată, răspunzând la toate întrebările tale și îndrumându-te spre alegerea sistemului fotovoltaic cel mai potrivit nevoilor tale. Ne ocupăm, de asemenea, de toate aspectele de proiectare, eliminând orice grijă legată de documentația tehnică a proiectului, atât înainte, cât și după semnarea contractului.

Instalare si mentenanta sistem fotovoltaic - Genersy

Instalare atentă și mentenanță completă a sistemelor fotovoltaice

Te asigurăm că procesul de instalare se desfășoară cu punctualitate. Responsabilitatea ne revine în totalitate, de la transportul materialelor necesare până la punerea în funcțiune a sistemului fotovoltaic. Dar suportul nostru nu se oprește aici. După instalare, îți oferim mentenanță pe durata de garanție, rezolvând rapid orice problemă care ar putea apărea, fără costuri suplimentare.

Documentatie prosumator - Genersy

Documentația necesară pentru a deveni prosumator după instalarea sistemului fotovoltaic

Ne ocupăm de documentația necesară pentru a te transforma într-un prosumator. La final, nu vei consuma doar energia produsă de sistemul fotovoltaic, ci vei avea și posibilitatea de a valorifica la nevoie surplusul de energie injectat în rețea. Noi îți simplificăm parcursul spre a deveni un producător și consumator activ de energie regenerabilă.

Sisteme fotovoltaice doar cu materiale de top

Randamentul, eficiența și durata de viață a unui sistem fotovoltaic sunt determinate de calitatea materialelor utilizate în producția componentelor acestuia. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care am ales să colaborăm exclusiv cu companii de top, care oferă produse de înaltă calitate.

Panou fotovoltaic Longi - Componenta sistem fotovoltaic oferit de Genersy

Sisteme fotovoltaice cu panouriLONGILONGI

Este un panou fotovoltaic monocristalin cu o putere de 500 W, care are o eficiență ridicată de 21,1%. Dispune de un cadru negru din aluminiu, elegant și robust, fiind format din 66 de celule din siliciu monocristalin de 182 mm de tip half-cut, îmbogățite cu impurități de galiu pentru a crește performanța și sunt acoperite cu sticlă securizată de 3,2 mm. O celulă conține o multitudine de conductori integrați pe orizontală, segmentați de 9 linii conductoare verticale, configurație care are scopul de a îmbunătăți eficiența electrică și de a reduce pierderile de putere datorate rezistenței și încălzirii celulelor solare, elemente esențiale în eficiența unui sistem fotovoltaic. Un panou cântărește 25,3 kg, având o valabilitate de 12 ani, precum și o capacitate de producție estimată la 25 de ani. Acestea reprezintă o foarte bună alternativă pentru locuințe, dar și în proiecte mari de producție de energie electrică. (exemplificare conform fișei tehnice a modelului LR5-66HIH-500M)

Invertor - Componenta sistem fotovoltaic oferit de Genersy

Sisteme fotovoltaice cu invertor HuaweiHuawei

Reprezintă o soluție de vârf în domeniul energiei regenerabile, oferind performanță deosebită și eficiență ridicată pentru o varietate de aplicații. Fiecare invertor monofazat / trifazat, este proiectat pentru a fi compatibil cu sistemele de stocare de energie și dispune de o eficiență de conversie impresionantă, a curentului continuu în curent alternativ, ajungând până la 99%, ceea ce înseamnă că sunt capabile să maximizeze energia obținută din panourile solare, optimizând astfel performanța întregului sistem fotovoltaic. Acestea integrează funcții precum MPPT (Maximum Power Point Tracking) care permit ajustarea tensiunii pentru a asigura că panourile solare funcționează la eficiența maximă, chiar și în condiții de lumină schimbătoare. Ele cântăresc până la 12 kg și sunt dotate cu protecție IP65, care le protejează împotriva prafului și apei, ceea ce înseamnă că pot funcționa fiabil într-o gamă largă de condiții de mediu. În funcție de tipul de sistem fotovoltaic în care este integrat, un invertor poate avea o eficiență garantată de 5 sau de 10 ani. (exemplificare conform fișei tehnice a modelului SUN2000-4 KTL-L1)

Smart Meter - Componenta sistem fotovoltaic oferit de Genersy

Sisteme fotovoltaice cu smart meterHuaweiHuawei

Aceste contoare inteligente de tip ”Clasa 1”, esențiale în sistemele fotovoltaice, pot fi disponibile în variante monofazate sau trifazate, iar capacitatea lor de a monitoriza consumul de energie electrică în timp real, oferă utilizatorilor o înțelegere detaliată a modului în care utilizează energia. Precizia unui contor de energie este crucială, deoarece afectează direct acuratețea facturării și distribuția corectă a costurilor de electricitate între consumatori. Clasa 1 de precizie înseamnă că contorul de energie are un nivel ridicat de precizie, de obicei cu o eroare maximă admisă de ±1% din consumul real de energie. De exemplu, dacă un dispozitiv a consumat 100 kWh de electricitate, un contor de energie Clasa 1 ar trebui să-l măsoare cu o precizie de ±1 kWh, afișând o citire între 99 kWh și 101 kWh. Smart meter-ele sunt echipate cu tehnologii avansate de transmitere a datelor, ceea ce permite transmiterea informațiilor relevante către platforme de monitorizare sau aplicații mobile. (exemplificare conform fișelor tehnice a modelelor DDSU666-H / DTSU666-H)

Acumulator sistem fotovoltaic - Componenta sistem fotovoltaic oferit de Genersy

Sisteme fotovoltaice cu acumulator și modul de stocareHuaweiHuawei

Au rolul esențial de a păstra energia generată de panourile unui sistem fotovoltaic pentru a fi utilizată ulterior. Utilizând tehnologia LiFePO4 (Litiu-Fosfat de Fier), acumulatorul are o capacitate de stocare a energiei de 5 kWh, optimizator de energie, o greutate de 50 kg și are funcționalitatea garantată pentru 10 ani. Modulul de stocare lucrează în tandem cu acumulatorul și utilizează aceeași tehnologie LiFePO4, având o capacitate de stocare de 5kWh și o greutate de 12 kg. Atat acumulatorul, cât și modulul, pot fi monofazate sau trifazate, au capacitatea de descărcare de 100% și pot funcționa într-un interval de temperatură cuprins între -20℃ și +45℃. Pentru a preveni situațiile periculoase și pentru a minimiza riscurile asociate cu funcționarea acestora sistemul modular are patru niveluri de siguranță integrate în celulele de baterie – ” 4-layer safety protection”. Acesta este scalabil până la 30 kWh. (exemplificare conform fișei tehnice a modelului LUNA2000-5-S0)

Backup Box - Componenta sistem fotovoltaic oferit de Genersy

Sisteme fotovoltaice cu backup boxHuaweiHuawei

Reprezintă o soluție de backup proiectată să asigure funcționarea de urgență a energiei electrice în cazul întreruperii furnizării de energie din rețea, fiind un element esențial în sistemele fotovoltaice pentru o alimentare fiabilă a sarcinilor. Instalarea și operarea backup box-ului pentru sistemele solare este extrem de simplă, permițând comunicarea cu invertorul printr-o intrare digitală. Dispozitivul poate fi monofazat sau trifazat și este protejat împotriva condițiilor meteo și a influențelor de mediu conform standardului IP65. Acesta funcționează într-un interval de temperatură larg, de la -20°C la +45°C, fiind adaptat aproape oricărei instalații. Cu dimensiuni compacte de 400 x 350 x 130 mm, nu sunt implicate probleme de spațiu, iar greutatea de 11 kg asigură portabilitatea și ușurința în manipulare. (exemplificare conform fișei tehnice a modelului Backup Box-B0 / B1)

Sisteme fotovoltaice instalate - Portofoliu Genersy

Fundamentul succesului nostru constă în comunicarea eficientă și colaborarea profesională.

Stabilirea unei relații solide și de încredere cu clienții și partenerii noștri se bazează pe comunicare eficientă și colaborare profesionistă. Transparența și integritatea acțiunilor noastre ne-au permis consolidarea unui climat de încredere reciprocă în implementarea și gestionarea sistemelor fotovoltaice. Această încredere este întărită de succesul proiectelor pe care clienții noștri ni le-au încredințat, succese care reflectă performanța noastră. Ne angajăm să menținem aceste valori esențiale în toate activitățile noastre și vă prezentăm cu mândrie proiectele noastre finalizate.

Recenzii preluate de pe Google

Solicită o ofertă pentru sisteme fotovoltaice

Completează formularul pentru a primi rapid un e-mail cu o estimare de cost și detalii despre sistemul recomandat, adaptat la factura ta de energie electrică.

Pasul 1

Please type your full name.
Invalid Input

Pasul 2

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid email address.

Pasul 3

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Ultimul pas

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vă rugăm să completați numarul dumneavoastră de telefon
Te rog verifică adresa de mail
Vă rog să bifați casuța
Vă rog să bifați casuța

Sisteme fotovoltaice finalizate - proiecte din portofoliu

Fiecare sistem fotovoltaic prezentat în portofoliul nostru oferă informații detaliate care te pot ajuta să înțelegi procesul de instalare, eventualele obstacole pe care le poți anticipa, precum și randamentul și energia efectivă produsă de acestea.

Vezi toate proiectele

Sisteme fotovoltaice în articole de blog

În procesul tău de informare, este esențial să aduni cât mai multe informații corecte și relevante pentru a lua decizii bine fundamentate. De aceea, îți recomandăm să consulți articolele de pe blogul nostru. Aceste resurse sunt concepute pentru a-ți clarifica întrebările și pentru a-ți oferi o perspectivă aprofundată asupra sistemelor fotovoltaice. Pe de altă parte, poți să ne contactezi pentru a economisi și mai mult timp, facilitând astfel luarea unei decizii avantajoase.

Vezi toate articolele